041 600 927       info@abubu-kids.si

Dostava izdelkov


Ponudnik bo izdelke dostavil v dogovorjenem roku.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije (v nadaljevanju »dostavljavec«), vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostavljavec vroči naročeno blago naslovniku osebno na naslovu, ki ga je kupec izbral kot kraj prevzema. Kupnino s stroški dostave kupec plača dostavljavcu. V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, pusti dostavljavec v hišnem predalčku obvestilo, v katerem navede mesto prevzema (bližnja poslovalnica Pošte Slovenija) in rok, v katerem lahko naslovnik pošiljko prevzame. Če naslovnik ne prevzame naročenega blaga v roku, določenem v obvestilu, se pošiljka vrne pošiljatelju.
Kupec oziroma naslovnik je dolžan ob prevzemu preveriti količino in kvaliteto blaga.
Cena dostave znaša 3,50 EUR z DDV za posamezno naročilo. Pri nakupu v vrednosti 35,00 EUR ali več, pa stroške dostave (embalažo, pakiranje, transport, poštnino) krije ponudnik.


Pomembno:
Rok dostave naročenega blaga je načeloma 2 – 3 delovne dni. V kolikor blaga ni na zalogi, ponudnik o tem obvesti kupca in se s kupcem dogovori o dobavnem roku.
Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
V primerih, ko ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpremi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?